Applications of semiconductor optical amplifier for future all-optical networks - Farah Diana Mahad, 1986-; Abu Sahmah Mohd. Supa'at; Sevia Mahdaliza Idrus Sutan Nameh; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012