Tahap kompetensi Pengetua/Guru Besar dengan standard kualiti Guru Besar/Pengetua di daerah Johor Bahru [electronic resource] - Wan Marfazila Wan Mahmud, 1986- (2010)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010