Tinjauan pasaran di Zon Selatan Program Ijazah Sarjana Muda Sains dan Pendidikan (Matematik) anjuran Fakulti Pendidikan, UTM [electronic resource] - 509973 Eruan Shah Ambar (2010)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010