Tahap kepuasan pelajar terhadap pengurusan asrama di kolej 9 Universiti Teknologi Malaysia Skudai, Johor [electronic resource] - 443325 Nariza Mat (2010)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012