Hubungan kualiti guru dengan kemenjadian murid Sekolah Rendah Tamil daerah Johor Bahru, Johor [electronic resource] - Rathidevi Shanmugam, 1979- (2010)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pendidikan dan Pembangunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010