Sistem penilaian kursus akademik pelajar - Abdul Hafidz Abdul Hanan, author; Mohd. Yazid Idris, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012