Children library management system using web based and short message service - Tay, Hock Lye, 1988-, author; Ismail Mat Amin, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012