Sistem maklumat perusahaan kecil dan sederhana berasaskan lokasi - Wan Mat Wan Sulaiman, author; Mohd. Yazid Idris, 1973-, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012