Sistem maklumat perusahaan kecil dan sederhana berasaskan lokasi [electronic resource] - Wan Mat Wan Sulaiman, author (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012