Sistem penjualan komputer bagi syarikat E cytech dot com berasaskan Web - Chen, Shee Jen, author; Ismail Mat Amin, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012