Enhancement of fingerprint directional image /cKim Yee Wen - Kim, Yee Wen, 1988-, author; Ghazali Sulong, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Perisian Grafik dan Multimedia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012