Sistem pengurusan simpanan rekod pelanggan, stok dan staf Grand Spa Hydrotheraphy secara atas talian - Nurhamizah Mohd. Hamka, author; Ruhaidah Samsudin, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012