Pemantauan aktiviti penggodam dalam honeypot - Nurul Hafizah Sebaweh, author; Md. Asri Ngadi, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Rangkaian dan Keselamatan Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012