Iris localisation - Lee, Hock Siong, 1988- author; Ghazali Sulong; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Perisian Grafik & Multimedia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012