Sistem analisis peperiksaan dan pemantauan pencapaian murid - Mohd. Hanafiah Mat Isa, author; Noraini Ibrahim; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012