Sistem analisa laluan terpendek penghantaran surat pos dari Pejabat Pos Labis ke kawasan dalam daerah Labis - Mohd. Izaq Helmy Mohamad Rosdin, author; Antoni Wibowo, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Komputeran Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012