Video steganografi menggunakan fail video flash(FLV) [electronic resource] - 527953 Mohd. Farid Ahmad Nasir (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Rangkaian dan Keselamatan Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012