Controlling cursor using speech recognition system - Muhammad Fadlul Fathoni, author; Toni Anwar, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012