Aplikasi android berbentuk penganalisa status halal haram produk berdasarkan kod-e - Norul Hidayah M. Ashaari, author; Mohd. Shafry Mohd. Rahim, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Perisian Grafik dan Multimedia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012