Sistem pengurusan janji temu kaunselor untuk SMK Seremban Jaya secara atas talian - Nor Dzailin Dzulkaflie, author; Ruhaidah Samsudin; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012