Model ramalan pembaharuan lesen-lesen memandu dengan menggunakan kaedah rangkaian neural - Nur Ainun Senawi, author; Roselina Sallehuddin, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Komputeran Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012