Sistem kawalan kualiti pembuatan bahan pencuci di Betstari Detegent Marketing - Chong, Qiu Ju, 1988-, author; Mohd. Soperi Mohd. Zahid, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Komputeran Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010