Speedy gear taxi game - Han, Jie Ying, 1988-, author; Normal Mat Jusoh, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Perisian Grafik dan Multimedia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012