Pembangunan instrumen kemahiran berfikir kreatif dalam kalangan pelajar Pendidikan Teknik Vokasional (PiCT) - Saidatun Nor Awang @ Dahalan, 1986- author; Nor Fadila Amin @ Mohd. Amin; Fakulti Pendidikan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012