Pandangan ibu bapa kepada keberkesanan Program Latihan Vokasional terhadap pembangunan kerjaya individu Autisme - Nurul Syazwani Saliman, 1986-; Rohana Hamzah, supervisor; Fakulti Pendidikan (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012