Kajian terhadap ketepatan pemakluman maklumat bagi perisian navigasi jalanan - Che Hafify Che Hashim, 1986-; Shahabuddin Amerudin, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Geoinformatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012