Pembangunan prototaip sistem pengiraan BMI, BMR, RMR dan kalori makanan - Nurulhidaya Hashim, 1989-; Norah Md. Noor; Fakulti Pendidikan (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012