Mercu kesarjanaan pengajaran dan pembelajaran : penyelidikan tindakan di institusi pengajian tinggi - Lilia Halim; Chang, Peng Kee; Hassan Basri (Bangi, Selangor : Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2012)
Includes bibliographical references and index