Teachers' and students' perceptions toward graphic novel as school reading material - Nur Jannah Jamil, 1989- , author 640443; Hafilah Zainal Abidin, supervisor 317210; Fakulti Pendidikan 8185 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012