Pembangunan arcgis tool bagi automasi generasi baru feature bagi geotag foto - Nadzrin Mohd. Puad, 1989-; Mohamad Ghazali Hashim 306308; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Geoinformatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012