Faktor-faktor yang mempengaruhi peningkatan harga harta tanah kediaman di Sabah (kajian kes : Kota Kinabalu) - Putri Ploen Stefanea Stephen D.Gunsalam 1988- 632613; Ahmad Ariffian Bujang 382438; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012