Sikap, minat, kefahaman dan pengetahuan pelajar tingkatan empat terhadap Sains dan Teknologi - Siti Nurhidayah Sahari, 1989-; Mohammad Yusof Arshad; Fakulti Pendidikan (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012