Pembangunan animasi 3D bagi tajuk pepejal geometri II - Azimah Yusoff, 1986- 525570; Dayang Tiawa Awang Hamid supervisor 254505; Fakulti Pendidikan 8185 (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012