Pendekatan pengajaran sukan ten pin bowling menggunakan perisian multimedia [electronic resource] - Fahmi Bahri Sulaiman, 1988- author 524116 (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012