Pemodelan sistem pengagihan air dengan WaterCad - Mohd. Azami Zokerefli, 1988-; Ponselvi Jeevaragagam, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012