Pandangan ibu bapa kepada keberkesanan program latihan vokasional terhadap pembangunan kerjaya individu autisme [electronic resource] - Nurul Syazwani Saliman, 1986- (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012