Pengamalan pendidikan berteraskan indikator Standard Guru Malaysia (SGM) dalam kalangan pelajar tahun 4 Fakulti Pendidikan UTM - 524833 Nur Hafizoh Idris, 1989- , author; Rohana Hamzah, 1973- supervisor 489370; Fakulti Pendidikan 8185 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012