Kesediaan membaca murid-murid tadika kerajaan dan swasta [electronic resource] - 523888 Nurul Amrina Ab. Majid, 1986- , author (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012