Impact of upslope impervious surface to run-on/runoff relationship - Nor Suhaila Rahim, 1989-; Muhammad Nassir Hanapi; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012