Pola spatial dan temporal kualiti air bawah tanah di Kota Bharu, Kelantan - Nurnabilah Che Husin, 1989-; Ayob Katimon, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012