Tahap penguasaan kemahiran generik di kalangan pelajar semester akhir Kursus Kejuruteraan Awam Politeknik Melaka - Noraini Mohd. Taher, 1984- 525512; Khadijah Daud, supervisor; Fakulti Pendidikan 8185 (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012