Pengaplikasian kaedah tunjuk cara oleh guru kemahiran hidup ert dalam pengajaran amali jahitan di sekolah menengah daerah Pasir Puteh, Kelantan - Salwanie Mazlan, 1986- author; Adnan Ahmad; Fakulti Pendidikan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012