Kesan penggunaan laman rangkaian sosial pada gaya hidup pelajar di sebuah Universiti di Johor - Siti Badariah Abd. Samad, 1986-; Mohd. Khata Jabor, 1968-; Fakulti Pendidikan (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012