Tahap penguasaan inventori konsep daya dalam kalangan pelajar tahun akhir Program Pendidikan Fizik UTM - Yap, Cher Jia, 1988-; Meor Ibrahim Kamaruddin; Fakulti Pendidikan (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012