Hubungan antara peranan guru, sikap, minat dan kemudahan pembelajaran dengan pencapaian pelajar dalam matapelajaran lukisan kejuruteraan [electronic resources] - Wan Abdul Wafi Wan Abdul Rahman, 1984- (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012