Analysis and design of pile cap due to pile eccentricity - Mohamad Syahrul Syazwan Yaacob, 1989-; Azhar Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012