Design and manufacturing of uniform field electrode(UFE) [electronic resource] - Liew,Pei Li, 1988-; Norizah Redzuan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012