Kemalangan semasa bekerja di tapak pembinaan [electronic resource] - Ishyam Ishak: 1989-; Abdul Hakim Mohammed; Fakulti Geoinformasi Dan Harta Tanah (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012