Penglibatan pengurus harta tanah tidak berdaftar dalam amalan pengurusan harta tanah di Malaysia - Hariati Abdullah Hashim, 1989-; Kamalahasan Achu, supervisor; Fakulti Geoinformasi Dan Harta Tanah (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012