Corrosion resistance of aluminium-silicon hypereutectic alloy from scrap metal - Mohamad Hafizi Abd. Rashid, 1989-; Jamaliah Idris, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012